Gratis Aanmelden

Neuken in sexy tranny (28)

LyanaSexy (28)

Even wat over mezelf vertellen vind ik best moeilijk moet ik zeggen. Ik ben echt niet verlegen maar ik vind dit toch wel wat spannend. Ik hoop hier een leuke man te vinden die het met mij eens een geile avond wil hebben. Voor mij is dit namelijk lang geleden, de kriebels zijn daar dus kom maar op!

Maak contact met haar
  1. Naam: LyanaSexy
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Shemale
  5. Verjaardag: 06/11/1993
  6. Masterberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Zonder condoom: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Neuken in sexy tranny LyanaSexy van 28
Sophie1985 (36)
★★★★☆
Na een lange en saaie relatie ben ik weer zo vrij als een vogel en ik vind dat het nu tijd is voor mij om te genieten. Ik wil lekker buiten geneukt worden of in de auto, die gedachten maakt me zo geil.
Sex met hitsige shemale
XLLenneke (54)
★★★★☆
Nooit gedacht dat ik nog eens in een vaste relatie zou belandden als speciale vrouw. Toch inmiddels al 8 jaar gehuwd en sinds anderhalf jaar hebben we er een open huwelijk van gemaakt. Beide hebben we gewoon regelmatig behoefte aan sex met een ander. De perfecte oplossing voor ons. Ik kan op afspraak dus ook gewoon ontvangen, schop ik manlief even het huis uit haha.
Neuken in lekkere travo
JodieTS (37)
★★★★★
Eigenlijk heb ik nog helemaal niet zoveel ervaring met seks, vooral mijn kont is nog niet zo vaak geneukt en dat zou ik wel erg graag willen. Ik wil dat je me lekker neukt en doet wat je maar fijn vind. Iets harder is wel lekker want dan voel ik er tenminste wat van!
Contact met sexy trans
Leanne30 (34)
★★★★☆
Jij vindt het vast heel spannend om met een lul en lekkere borsten tegelijk te spelen. Ik zou het in ieder geval retegeil vinden. Stel je voor, ik op mijn rug liggend voor jou en jij mag doen wat je wil. Ik geniet er nu al van. Als jij je eens lekker uit wil leven, schrijf me dan.
Sex met hitsige shemale
Tamaraa (26)
★★★★★
Ik heb wat schepen achter me verbrand en ik ben helemaal opnieuw begonnen. Nieuw huisje, nieuwe vrienden en ik wil nu ook een lekkere sexpartner. Kan ik die hier vinden?
Neuken in geile ladyboy
Wantsarelation (32)
★★★★☆
What you see, is what you get, en zelfs nog een beetje meer, want ik heb een heerlijke verrassing voor je in mijn slipje verstopt. Ik heb nog niet eerder een vaste relatie gehad, maar het lijkt mij toch wel fijn om met iemand dat speciale te hebben. En eerlijk gezegd ben ik het ook wel een beetje zat om alleen maar sexcontacten te hebben. Ik hoop hier een leuke man tegen te komen die niet bang is om een relatie aan te gaan met een shemale. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen, want buiten dat ik een tijgerin in bed ben, kan ik ook nog eens heel erg lief en romantisch zijn.
Sexdate met hete shemale
Joke
★★★★★★★★★★
Heb je zin om mij beter te leren kennen en misschien wat meer met mij te gaan doen? Vind je me aantrekkelijk en ben je ook vaak opgewonden? Dan wacht ik op jou, lieverd..
One-night-stand met Joke
Jentje
★★★★★★★★★☆
Kom jij eens bij mij op bezoek? Om even lekker samen te genieten van een potje sex? Een vluggertje om er weer even tegenaan te kunnen? Als je durft en zin hebt... wacht ik op je...
Vluggertje met Jentje
Geertje
★★★★★★★★★★
I live in Groningen and I'm looking for a sweet man who wants to date a horny ladyboy. I'm very kind and I like to submit myself to a dominant man. And I also love sucking.
Relatie met Geertje
Rebecca
★★★★★★★★★★
Eenzame shemale zoekt discrete mannen voor one-night-stands... Lekker veel seks samen en verder geen gedoe. Kun jij me aan? Ik wacht op je...
One-night-stand met Rebecca
© 2024 trannyneuken.nl